Comment "albania0607" on Tirana International Airport Mother Teresa, Albania

Picture of

albania0607

Shqipria ka vetem nje Airport i cili eshte airport i tirana dhe me nje nuk eshte mire dot ishte me mire sikur te hapet dhe airport i kukes dhe dot ishte mire dhe per Shqiprine.............Thaku you

Log in to leave a comment